/ Overige

PDH Advocatuur staat geregistreerd onder KvK-nummer 81288336 en is gevestigd aan de Bordeslaan 172 te (5223 MT) Den Bosch.  Het BTW-nummer is NL003558430B14. Het advocatenkantoor bevindt zich op een steenworp afstand van het Paleis van Justitie.

De waarnemer voor PDH Advocatuur is mr. Z.M. Nasir van Lexpert Advocaten in Rotterdam. Mr. Nasir is te bereiken op a.nasir@lexpertadvocaten.nl en tel. 010 – 260 12 61.

Mr. dr. ing. Peter de Haan werkt in lopende dossiers van zijn vorige advocatenkantoor Asselbergs & Klinkhamer Advocaten in Etten-Leur op projectbasis.

Het bezoekadres van PDH Advocatuur is Willemsplein 2 in Den Bosch. Ook van daaruit ligt het Paleis van Justitie op loopafstand.

Advocaat mr. dr. ing. Peter de Haan procedeert vooral ook veel bij de Raad van State in Den Haag over vergunnings-, handhavings- en bestemmingsplanzaken. Peter heeft ook een vergaderruimte in Den Haag om de zitting voor te bespreken.

Peter de Haan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • hoofdrechtsgebied: Omgevingsrecht
  • subrechtsgebied: Ruimtelijk bestuursrecht

Ruimtelijk bestuursrecht betreft een subrechtsgebieden van het hoofdrechtsgebied Omgevingsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Vanwege de aard van de werkzaamheden heeft PDH Advocatuur geen derdengeldenrekening, nu die onnodig is.

De klant is koning. Peter zal er alles aan doen om u tevreden te stellen over zijn werk en declaraties. Hij hecht er veel waarde aan een goede prognose te geven over de vermoedelijke uitkomst van uw procedure. Als voormalige jurist van de bouwunit van de Raad van State is Peter goed in staat een dergelijke prognose te geven. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan kunt u een beroep doen op de klachtenregeling van PDH Advocatuur.